Bipa i TEDi pridružili se Capitol Parku

KRIŽEVCI, 07.11.2019. – Nakon otvorenja prve faze u srpnju kada su svoja vrata kupcima prvi otvorili Spar, KIK Textilien i kafić Green Caffe, Capitol Park je danas otvorio Križevcima predstavio još dva renomirana međunarodna branda. S početkom u 08 h dobrodošlicu svojim prvim kupcima su poželjeli BIPA i TEDi, koji po prvi puta dolaze u grad. Kupci su mogli iskoristiti odlične ponude povodom otvaranja kao i uživati u zabavnim sadržajima za najmlađe.

Direktor korporativnih poslova za Poseidon Group, James Gunn, izjavio je: „Capitol Park nastoji postati vodeća shopping destinacija u svakom gradu u kojem je prisutan te kao brand pruža kupcima moderan dizajn i međunarodni standard uz povoljne cijene. Ponosni smo što danas Križevčanima možemo predstaviti renomirana međunarodna imena kao što su BIPA i TEDi. Pod našim Capitol Park i Shopping Capitol brandovima, Poseidon Group je prepoznat kao visokokvalitetan regionalni lider u retail sektoru, pa nas veseli nastavak širenja u retail sektoru Hrvatske kroz ovu i narednu godinu.”

Osim Capitol Parka u Križevcima, Poseidon Group do kraja godine otvara još dva centra – u Kutini i Zadru, a nastavak ekspanzije se očekuje i u 2020. godini.

Capitol Park brand je dio portfelja Poseidon Grupe, koji je sačinjen od preko 280.000 m2 izgrađenih retail parkova širom jugoistočne Europe, 90.000 m2 koje koriste supermarketi te više od 1000 stambenih objekata u planiranju i izgradnji. Poseidon Group s partnerima i investitorima iz cijelog svijeta aktivno surađuje na i na ostalim projektima kako u Velikoj Britaniji tako i u jugoistočnoj Europi.